Skip to content

Stone Island herencollectie, nu op voorraad

Stone Island herencollectie 

T-Shirt - 74152NS83 - Tee

Heren Stone Island overshirt  

Opzoek naar een Stone Island t-shirt, dan bent u hier op het juiste adres. 

Stone Island combineert de nieuwste technieken, bijzondere materialen en unieke verfprocessen tot een unieke collectie. Het Stone Island overshirt is geverfd met de 'OLD'
behandeling, heeft twee zakken op de voorkant en is voorzien van de welbekende batch op linkermouw. Het overshirt is verkrijgbaar op www.westside.euStone Island herencollectie

De kracht van Stone Island ligt in het unieke vermogen om aan het afgewerkte kledingstuk te werken, via voortdurende experimenten met kleurstoffen en behandelingen die zijn gemaakt in het kleurenlaboratorium van Sportswear Company. Een afdeling die in staat is om geavanceerde technologie, ervaring en menselijke capaciteit te combineren, die in de loop der jaren meer dan 60.000 verschillende kleurstofrecepten heeft ontwikkeld.

De Stone Island zomercollectie herencollectie 2021 is bij Westside verkrijgbaar! Zowel op de www.westside.eu als in de fysieke winkel. 

Stone-Island trui
Stone Island T-shirt Kleuren

Stone Island bag 

In de afbeelding treft u een Stone Island tas die zowel op de heupen gedragen kan worden als op de schouder. De tas is verkrijgbaar op www.westide.eu. 

Shopping Cart