Skip to content

Verzendingen & Retouren

Verzendingen

PostNL - Track & Trace
Onze pakketten worden verstuurd met PostNL. De pakketten worden alleen op het opgegeven adres afgeleverd, uw handtekening is niet nodig om het pakket in ontvangst te nemen. U ontvangt de track & trace informatie van de levering per mail, zodra uw bestelling verzonden is. Aan de hand van deze informatie kunt u zien wanneer het pakket bij u bezorgd wordt. 

Levertijden

Binnen Nederland:
Bestellingen geplaatst voor 16:00 op dinsdag t/m vrijdag worden dezelfde dag nog meegegeven aan PostNL. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de daaropvolgende dag al geleverd. 


Verzending van Parfums 
Parfum kan alleen naar de volgende landen worden verzonden: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Afhalen in de fysieke winkel
Onze webshop is een verlengde van de fysieke winkel in Den Bosch. Het is daarom ook mogelijk om online uw bestelling te plaatsen, en deze vervolgens persoonlijk af te halen in onze fysieke winkel. Zo bespaart u dus op verzendkosten bij een bestelling onder de €100,-. 

Verzending van producten van een groot formaat
Voor grotere producten zoals een spiegel, bank of kast gebruiken wij andere verzendmethodes en gelden andere voorwaarden. Bij aanschaf van zo een product zullen wij contact met u opnemen met betrekking tot de verzending van uw bestelling. 

Postbussen
Wij kunnen niet leveren aan postbussen.

 

Kosten:

Country

Shipping Costs

Nederland & België

€6,95*

Europa

€15,-

USA

€25,-

Rest of the World

€30,-

 

*FREE SHIPPING - NL/BE
Voor bestellingen binnen Nederland en België met een totaalbedrag boven de €100,- rekenen wij geen verzendkosten.

 

Retouren

Niet tevreden met je aankoop? Om wat voor reden dan ook, nemen wij het product graag terug.
Wel moet het product ongedragen zijn, en moeten de originele labels nog bevestigd zitten.

Hoe je een product kunt retourneren:
Binnen 14 dagen kunt u het ontvangen pakket in zijn geheel of gedeeltelijk retour sturen, de kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening. Denk er aan het retourformulier zo goed mogelijk in te vullen en deze aan de zending toe te voegen. Het retourformulier kunt u hier downloaden. 

Retourtermijn
Na het ontvangen van uw order heeft u 14 dagen bedenktijd. Dit wil zeggen dat u maximaal 14 dagen heeft om uw product, na ontvangst, te retourneren. 

Afgeprijsde artikelen
Wanneer u een artikel uit onze sale/afprijzing koopt dan is dit een definitieve aankoop. Het is dus niet toegestaan om afgeprijsde artikelen te retourneren. 

Gratis retourneren
Wanneer u een product wilt retourneren maar geen extra verzendkosten wilt betalen is het mogelijk om uw product persoonlijk in onze fysieke winkel te retourneren. Zo bespaard u dus de retourkosten en kunt u gratis retourneren.

Belangrijke punten

  • Zorg ervoor dat alle geretourneerde goederen goed zijn verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat alle retourpakketten worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service.
    Wij zijn niet verantwoordelijk voor items die tijdens het retourtransport beschadigd of verloren zijn gegaan.
  • Denk eraan om uw verzendbewijs te bewaren totdat u een bevestiging van ontvangst van WESTSIDE hebt gekregen.
  • Retours worden meestal binnen 2-3 werkdagen na ontvangst door WESTSIDE verwerkt. 

 

 

Shopping Cart