Skip to content

John Derian Bordjes

John Derian Nederland

John Derian bordjes

John Derian bordjes

Bent u opzoek naar John Derian bordjes, dan bent u bij Westside op het juiste adres. 

John Derian Company Inc. werd opgericht in 1989. John's decoupage wordt handgemaakt in zijn studio in New York City, waar hij een kleine staf heeft om te helpen bij de productie. De artikelen op de afbeelding zijn verkrijgbaar Westside aan de Verwersstraat in 's-Hertogenbosch of op de website onder de categorie kunst & interieur. 

John Derian Eye

Op de afbeelding treft u de een ronde kom van John Derian met bordenhanger. Het product is met papier en handgeblazen glas gemaakt. De decoupage is gemaakt in de studio van John Derian met gereproduceerde beelden uit de uitgebreide collectie antieke en vintage prints. Dit artikel is verkrijgbaar bij Westside aan de Verwersstraat in 's-Hertogenbosch of op de website onder de categorie kunst.

John Derian Eye
John Derian boek

John Derian Boek

Op de afbeelding treft u het John Derian boek. Het boek is gepubliceerd door Artisan. Het boek bevat 300 afbeelding uit de 18e en 19e eeuw en er is ongeveer 30 jaar over gewerkt. Het artikel is verkrijgbaar bij Westside aan de Verwersstraat in 's-Hertogenbosch of op de website onder de categorie boeken. 

Shopping Cart