Skip to content

Country

HELMUT NEWTON BABY SUMO

HELMUT NEWTON

Founder image

Helmut Newton Merk

Opzoek naar een stuk van Helmu Newton? Bij Westside in Den Bosch bent u op het juiste adres.

Bij de naam Helmut Newton heeft menig fotografieliefhebber direct een beeld voor ogen, namelijk dat van hooggehakte, langbenige en meestal schaars geklede dames met een onverholen erotische uitstraling. En het klopt dat de vrouw en erotiek in Newtons werk een centrale plaats innemen. Tegelijkertijd is dit ook reden dat zijn werk vaak te snel en te eenduidig wordt beoordeeld en dat er onvoldoende zicht is op de inhoudelijke complexiteit en gelaagdheid ervan. Helmut Newton is bekend van zijn fotografie, boeken en documentaires.

Helmut Newton: Sumo

Helmut Newton (1920-2004) was een van de meest invloedrijke fotografen aller tijden. Hij verwierf voor het eerst internationale bekendheid in de jaren zeventig terwijl hij voornamelijk voor French Vogue werkte, en werd gevierd vanwege zijn controversiële scenario's, gedurfde verlichting en opvallende composities in straat- of interieuromgevingen, in plaats van in studio's. Zijn vele titels en onderscheidingen waren onder meer Commandeur de l'Ordre des Arts et des Lettres.

Sumo weergeeft Helmut Newton zijn werk in fashion en celebrity fotografie perfect. Het boek word gepresenteerd met het bijhorende standaard wat het boek een mooi plek in uw interieur geeft.

Product image
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Added to cart

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings