Skip to content

Eight & Bob 

Eight & Bob Parfum 

Eight & Bob parfum collectie

Eight & Bob Merk 

Opzoek naar parfum van Eight & Bob, dan bent u bij Westside aan het juiste adres. 

In januari 1934 reisde Albert Fouquet op uitnodiging van de Italiaanse ambassadeur naar Chili. Naast het genieten van de charmes van het land, profiteerde hij van deze reis om de Andes af te speuren naar aromatische planten die zijn geuren zouden versterken.

Hij keerde terug naar Parijs met een aantal takjes "Andrea", de naam die Albert de plant had gegeven waarvan de extracten de ziel vormen van zijn geur "EIGHT & BOB".

Andrea is een wilde plant die schaars is vanwege de hoogte en het beperkte gebied waarin hij groeit; en kan alleen geplukt worden in de maanden december en januari. De verzamelde planten ondergaan een zeer veeleisend selectieproces waarbij slechts zeven procent wordt gekozen. Dit proces eindigt tussen maart en april en pas dan is bekend hoeveel eenheden “EIGHT & BOB” er gebotteld kunnen worden; en hoeveel kunnen er aan elk land worden toegewezen.

Eight & Bob - The Original 

Deze meest exclusieve parfum van Albert Fouquet is een toonbeeld van chique verfijning.

Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, deze klassieke geur is geschikt voor een moderne aristocraat. Rozige tonen van roze peper vermengd met de subtiele kruiden van kardemom en gegarneerd met de pittige vleugje citroen, roepen een eigentijdse toon op; terwijl noten van Labdanum een ​​complexiteit uitstralen die doet denken aan de zoete, fruitige, houtachtige aroma's van het twintigste-eeuwse Parijs. De ondertonen van amber en sandelhout accentueren de warmte van deze verfijnde geur.

Eight & Bob The Original
Eight & Bob - Nuit De Megève

Eight & Bob - Nuit De Megève

Ontsnap naar een blokhut in de bossen van de met sneeuw bedekte bergen van Frankrijk met NUIT DE MEGEVE. Complexe aardse, houtachtige noten van Vetiver vermengen zich met de subtiele zoetheid van tabak om een ​​gezellige toon te zetten. Noten van Petitgrain vullen de lucht met de geur van gedroogde bladeren en takjes die op hun beurt wachten om het knetterende vuur in de open haard aan te wakkeren. Een rustgevend aroma komt uit de warme kop tussen je handen, als bittere tonen van vers gezette Black Coffee blend met de zoete vanille tonen van Tonka Beans. Trek je terug uit de koude, frisse berglucht met deze zachte, geruststellende geur.

Shopping Cart