Skip to content

Catwalk 

Catwalk complete collection 

Catwalk complete collection

Catwalk complete collection 

Opzoek naar de complete collectie van Catwalk, dan bent u bij Westside aan het juiste adres. 

De collecties (van Haute Couture en Ready-to-Wear tot Cruise en Metier d'arts) zijn chronologisch gerangschikt. Elk wordt geïntroduceerd door een korte tekst die de invloeden en hoogtepunten onthult en geïllustreerd met zorgvuldig samengestelde catwalkafbeeldingen, met honderden spectaculaire kleding, details, accessoires, beautylooks, decorontwerpen en natuurlijk de topmodemodellen die ze droegen op de catwalk. Een rijk naslaggedeelte, inclusief een uitgebreide index, besluit het boek.

Chanel Catwalk 

De collecties van Karl Lagerfeld hebben de krantenkoppen gehaald en trends in de modewereld gedicteerd sinds zijn eerste show voor Chanel in 1983.

Deze prachtig geïllustreerde en rijkelijk geproduceerde publicatie - met echte stoffen binding, iriserende foliedruk en linten voor het markeren van je favoriete pagina's - toont elke Chanel-collectie gemaakt door Lagerfeld (meer dan 150 in totaal), en biedt een unieke kans om de ontwikkeling van één in kaart te brengen van 's werelds meest invloedrijke modemerken en ontdek enkele zelden geziene collecties. 

Chanel Catwalk
Dior Catwalk

Dior Catwalk 

Het eerste uitgebreide overzicht van het legendarische huis Dior, vanaf de oprichting in 1947 tot vandaag, gepubliceerd in samenwerking met Dior ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag.

Dit boek verzamelt voor het eerst elke haute couture-collectie van Dior, inclusief confectiecollecties na de komst van John Galliano (toen confectiepresentaties een nieuw belang kregen), en de eerste twee collecties ontworpen door creatief directeur Maria Grazia Chiuri, benoemd in 2016.

Shopping Cart