Skip to content

Assouline travel serie

Koffietafelboeken 

Assouline travel serie

Assouline travel serie

Opzoek naar de travel serie van Assouline, dan bent u bij Westside aan het juiste adres. 

De Travel Serie is de meest esthetisch levendige verzameling boeken op de Assouline-boekenplank. De volledige collectie is verkrijgbaar bij Westside aan de Verwersstraat in 's-Hertogenbosch of op www.westside.eu

Ibiza Bohemia

Van bruisend nachtleven tot rustige yoga-retraites, Ibiza's hippie-chique sfeer is het kenmerk. Deze typische mediterrane hotspot is al decennia lang een toevluchtsoord voor artiesten, creatievelingen en muzikanten. Het is een plek om jezelf opnieuw uit te vinden, om de dunne lijn tussen beschaving en wildernis te bewandelen en om gelukzaligheid te ontdekken. Ibiza Bohemia verkent de schilderachtige kliffen van de Balearen, de legendarische personages en de archetypische interieurs die de kenmerkende stijl bepalen.

Ibiza Bohemia
Capri Dolce Vita

Capri Dolce Vita

Capri, een vakantie-eiland dat teruggaat tot het hoogtepunt van het Romeinse rijk, is lange tijd een buitengewone bestemming geweest vol oude charme. Geliefd bij iedereen, van arts Axel Munthe, die zijn patiënten de schone lucht aanbeveelt als remedie tegen bronchitis; aan filmregisseur Jean-Luc Godard als decor voor zijn film Contempt uit 1963; tot literaire iconen, beroemdheden, dichters en de jetset, Capri heeft een rijke mediterrane geest en stijl die een rijkdom aan schoonheid omvat, van tuinen, villa's en grotten. Capri Dolce Vita is een blik op deze legendarische hoek van de wereld door de eeuwen heen en een viering van het paradijs op aarde.

Shopping Cart